Google Ads

Google Ads

Increase your website’s traffic today!

Choose the perfect ads for your business.

ToDo Ads - Agentie de marketing din Timisoara

Our customers say Great

Google Ads Overview

Companii Google Ads eficiente și performante

Publicitatea pe Google este una dintre cele mai rapide și eficiente canale de a te promova online. Afacerea ta este găsită de utilizatorii Google la momentul ideal, chiar atunci când aceștia caută brand-ul tău sau produsele și serviciile oferite.

ToDo Ads - Agentie de marketing din Timisoara
ToDo Ads - Agentie de marketing din Timisoara
De ce să lucrezi cu o agenție de publicitate?

De la strategie la implementare sau optimizare, ne place să livrăm campanii de calitate, eficiente, ce produc rezultatele dorite. Optimizăm fiecare cost și aducem cel mai bun randament pentru fiecare campanie administrată.

ToDo este o agenție de publicitate

Ca și agenție de marketing avem un singur obiectiv: Maximizarea performanțelor din campanii, dar cu menținerea costului sub control. Toți membrii ToDo susțin periodic training-uri în serviciile și produsele Google Ads.

ToDo Ads - Agentie de marketing din Timisoara

De ce este bine să folosești Google Ads?

Pentru a avea succes online, este important să înțelegeți modul în care funcționează Google Ads. Mai jos vom explica de ce utilizarea anunțurilor Google este o idee bună pentru toate domeniile de activitate și cum puteți să le folosiți în mod eficient.

Anunțurile Google Ads ajută să îți atingi obiectivele, iar oamenii pot accesa site-ul tău de pe orice dispozitiv.

Google Ads este un instrument de marketing puternic care vă ajută să vă atingeți obiectivele de afaceri și să ajungeți la clienți de pe orice dispozitiv mobil.

Ajustează-ți anunțurile pentru utilizatorii care te interesează cel mai mult.

Următorul lucru important de știut despre Google Ads este că este foarte ușor să vă adaptați anunțurile la utilizatorii care vă interesează cel mai mult. Acest lucru vă poate ajuta să ajungeți exact la persoanele care au cele mai mari șanse să dea click pe anunțul dvs. Există trei modalități principale de a face acest lucru:
• Utilizați opțiunile de direcționare și opțiunile de direcționare avansată.
• Utilizați date demografice, interese și cuvinte cheie.
• Utilizați cuvinte cheie negative.

Crește-ți vizibilitatea brand-ului cu campanii de Display și Youtube

Google Ads este un loc excelent pentru a vă crește vizibilitatea companiei.

Primul mod în care puteți face acest lucru este prin intermediul campaniilor Display și Youtube. În toate campaniile Google Ads, aveți opțiunea de a selecta fie anunțuri de afișare, fie anunțuri text. Cu Google Ads, anunțurile display sunt afișate pe site-uri web, aplicații și videoclipuri. Acestea apar deasupra sau sub rezultatele căutărilor organice, precum și în zone precum videoclipurile YouTube. Acestea sunt excelente pentru branding, deoarece permit utilizatorilor să vadă mai mult din identitatea vizuală a companiei dvs. decât ar fi posibil doar cu anunțurile text.

Un alt mod eficient prin care noi folosim Google Ads este prin intermediul campaniilor YouTube, care le permit să ajungă la audiențe de pe diferite dispozitive folosind diverse formate, inclusiv pre-rolls video și bannere pe tot parcursul site-ului web; aceste tipuri de reclame sunt utilizate în mod obișnuit de companii precum Disney, Netflix, Apple, Samsung, deoarece oferă spectatorului posibilitatea de a vedea marca lor fără a avea niciun fel de întrerupere de la alte tipuri de reclame înainte de a intra în ceea ce este cu adevărat interesat să vadă, motiv pentru care companii precum cele de mai sus se bazează pe utilizarea acestui tip de format atunci când creează conținut pentru publicul lor online!

Adaugă remarketing la mixul tău de publicitate.

Remarketing-ul este o modalitate eficientă de a ajunge la persoanele care v-au vizitat deja site-ul. Atunci când faceți publicitate pe Google, puteți utiliza remarketing pentru a face publicitate persoanelor care v-au vizitat anterior site-ul dvs.

Dacă un utilizator a vizitat site-ul dvs. și închide fila sau părăsește browserul înainte de a interacționa cu ceva de pe acesta, Google Ads își va aminti că a fost acolo. Apoi va difuza anunțuri care îi vizează în mod special atunci când aceștia vizitează alte site-uri în viitor.

Nu este vorba doar de un singur anunț – este ca o multitudine de anunțuri adaptate special pentru fiecare persoană! Acestea se numesc “liste de remarketing”, ceea ce înseamnă liste de utilizatori care îndeplinesc anumite criterii sau au anumite interese sau nevoi care se potrivesc cu ceea ce doriți să cumpere.

Crește vânzările cu anunțurile Smart Shopping.

Le puteți oferi clienților posibilitatea de a face cumpărături pe baza acțiunilor lor anterioare, cum ar fi ceea ce au vizualizat sau au cumpărat. Anunțurile de cumpărături inteligente sunt, de asemenea, o modalitate bună de a promova un anumit produs sau o anumită categorie. Acest lucru este util în cazul în care aveți stocuri și trebuie să le oferiți clienților ceva unic pe care aceștia ar putea fi interesați să îl cumpere. Puteți utiliza aceste anunțuri ca parte a unei campanii pe mai multe canale în care faceți publicitate pe Google, YouTube și alte platforme. Sunt disponibile pe toate dispozitivele pentru a ajunge la mai multe persoane!

Utilizarea unui soft specializat este necesară pentru a măsura eficiența campaniilor tale în Google Ads.

Este necesar un software specializat pentru a măsura eficiența campaniilor Google Ads. Puteți utiliza un script Google Ads pentru a măsura ROAS și alți parametri importanți, cum ar fi rata de clic (CTR) și costul pe clic (CPC). Aceste scripturi sunt utile, deoarece vă facilitează urmărirea performanțelor fiecărei campanii. În plus, acestea oferă date care vă ajută să aflați care cuvinte sau fraze sunt cele mai eficiente pentru a genera clicuri pe anunțurile dvs.

Sperăm că v-am ajutat să înțelegeți mai bine de ce este important să folosiți Google Ads. Așa cum am menționat mai devreme, dacă aveți nevoie de ajutor cu strategia de campanie, vă rugăm să luați legătura cu unul dintre membrii echipei noastre astăzi.

Ai nevoie de Google Ads?

Completează!