Facebook Ads

Facebook Ads

Nu trebuie să fii expert pentru a avea o prezență în online! Peste 2 miliarde de persoane folosesc Facebook în fiecare lună. Și tu trebuie să fii în online!

Our customers say Great

Prezentare
Facebook Ads

Campanii în rețelele sociale bazate pe rezultate

Transformați rețelele sociale într-o platformă care generează venituri și creșteți rentabilitatea investiției cu ajutorul campaniilor de publicitate plătită. Prezența pe rețelele sociale, împreună cu publicitatea plătită vă poate ajuta compania să își atingă obiectivele propuse: generare de potențiali clienți, vânzări, vizibilitatea a mărcii.

Facebook, cea mai mare platformă de socializare

Suntem o agenție de marketing digital care cunoaște foarte bine potențialul unei promovări plătite optimizată pentru nevoile specifice clientului. Facebook Ads este un mediu de promovare dinamic, iar noi suntem pregătiți să ne adaptăm oricărei nevoi.

O agenție expertă în comunicarea directă cu clientul final!

Publicitatea plătită pe rețelele sociale reprezintă un element esențial pentru a atrage clienți noi, pentru a creea o comunitate puternică și un mediu exelent pentru dezvoltarea vizibilității mărcii proprii.

Rezultatele noastre

0
investiții în anul 2022
0
venituri generate pentru clienți
0
ROAS mediu în E-commerce
0 clicks
traffic generat în anul 2022
De ce Facebook Ads?

Facebook Ads este un loc excelent pentru a construi o campanie publicitară online. Puteți să ajungeți direct la publicul țintă, să gestionați mai multe anunțuri și să le vizualizați pe un singur tablou de bord, să vă segmentați clienții și să creați audiențe și anunțuri dinamice. Facebook Ads este un instrument eficient pentru a genera un ROAS (return on ads spend) ridicat, pentru a descoperi noi clienți care ar putea fi interesați de produsele sau serviciile dvs., pentru a crește notorietatea mărcii și pentru a vinde produse.

Facebook, un loc unde trebuie să investești!

Cea mai mare platformă de social media din lume are peste 3 miliarde de utilizatori lunari în toată lumea și peste 10 milioane de utilizatori activi doar în România. Având în vedere că atât de mulți oameni folosesc Facebook, noi putem ajunge cu ușurință la publicul țintă pe care îl doriți, folosind o targetare precisă și detaliată a platformei.

Facebook are cea mai mare platformă de social media existentă.

Facebook deține cea mai mare platformă de socializare existentă. Nu este doar un loc în care oamenii împărtășesc videoclipuri cu pisica lor sau postează actualizări despre ce mănâncă. Este, de asemenea, locul în care companiile își pot face publicitate pentru produsele, serviciile și conținutul lor în întreaga lume. Cu peste 10 milioane de utilizatori lunari numai în România și peste 3 miliarde în întreaga lume, Facebook este de departe cea mai populară platformă de social media din lume. Există acum peste 100 de milioane de pagini de afaceri pe Facebook – și continuă să crească!

Facebook facilitează accesul direct la publicul tău țintă.

Facebook vă facilitează accesul direct la publicul țintă. Acest lucru se datorează faptului că Facebook are o varietate de opțiuni de targetare care vă permite să vizați persoanele în funcție de date demografice, interese și preferințe. De asemenea, puteți targeta oamenii în funcție de locație, vârstă, sex, limbă, stare relațională, nivel de educație și multe altele. Puteți chiar să targetați persoanele care sunt interesate de anumite subiecte sau activități, utilizând targetarea bazată pe interese. De exemplu, dacă doriți să vindeți apartamente, atunci puteți alege categorii specifice, cum ar fi “apartamente de vanzare” sau “imobiliare” și puteți crea anunțuri care să vizeze acest public. În plus, există metode avansate de targetare, cum ar fi targetarea pe funcție, unde puteți specifica rolul pe care îl au potențialii dvs. clienți, astfel încât aceștia să primească mesaje de marketing relevante din partea dvs. atunci când navighează prin newsfeed-urile sau paginile Facebook în timpul liber!

Puteți construi anunțuri extrem de bine direcționate, nu numai în funcție de date demografice, ci și de interese și de preferințe.

Puteți crea anunțuri foarte bine direcționate, nu numai pe baza datelor demografice, ci și pe baza intereselor și preferințelor. Interesele și preferințele unei persoane se bazează pe ceea ce îi place, pe ceea ce face și pe locul în care locuiește. De exemplu:

• Interese: persoanele cărora le place să citească cărți sau să se uite la filme pot fi interesate să afle mai multe despre de schiderea unei librării locale sau a unui cinematograf în apropiere.

• Preferințe: persoanele cărora le place să gătească ar putea fi deschise să încerce mâncăruri din diferite culturi atunci când mănâncă în restaurante care oferă această opțiune.

Facebook facilitează gestionarea simultană a mai multor anunțuri și vizualizarea acestora pe un singur tablou de bord.

Puteți crea mai multe anunțuri simultan și să le monitorizați performanța pe un singur tablou de bord. Tabloul de bord al anunțurilor Facebook este locul unde puteți vedea totul, de la statisticile campaniei la numărul de persoane care au făcut clic pe anunțul dvs. În plus, vă permite să vedeți câte persoane au completat formularul dvs. și au făcut achiziții pentru fiecare campanie.

Raportările rezultatelor campaniilor sunt precise.

Dacă sunteți un specialist în marketing de performanță, Facebook Business Manager va fi instrumentul dvs. preferat. Acesta vă permite să gestionați mai multe campanii simultan și să produceți rapoarte rapide. Dacă doriți să știți exact cât a costat fiecare campanie și care a fost ROI-ul, Business Manager vă poate ajuta și în acest sens.

Dacă aveți întrebări despre cum să începeți cu Facebook Ads, nu ezitați să ne contactați!

Anunțurile sunt foarte performante, cu cele mai mari randamente dintre toate celelalte platforme de anunțuri.

Aceste cifre vorbesc de la sine: Anunțurile de pe Facebook sunt cele mai performante platforme publicitare de pe piață, cu un randament mediu al clienților noștri de 22,3 lei pentru fiecare leu cheltuit în E-commerce.

Dacă ne uităm la aceste date, este clar că Facebook Ads permite companiilor să își extindă considerabil activitatea. Nu este de mirare de ce vedem clienții noștri folosindu-le ca principal instrument de marketing!

Puteti gestiona costurile campaniilor de publicitate

În calitate de manager de anunțuri Facebook, avem acces la o serie de indicatori diferiți care ne pot ajuta să înțelegem performanța anunțurilor. Printre acestea se numără:
• Costul pe clic (CPC) – Acesta este costul fiecărui clic pe anunțul dvs. Cu alte cuvinte, este cât plătiți pentru fiecare persoană care face clic pe una dintre reclamele dvs. în fluxurile de știri sau în altă parte online.
• Costul pe achiziție (CPP) – Această măsurătoare măsoară câți bani au fost cheltuiți pentru achizițiile făcute de vizitatorii care au văzut și au interacționat cu un anunț înainte de a cumpăra ceva de la afacerea dvs. Veți dori ca acest număr să fie cât mai mic posibil, deoarece arată că oamenii au răspuns bine la ceea ce au văzut în fluxurile lor, ceea ce înseamnă că este mai probabil să cumpere atunci când vor vedea reclame similare mai târziu pe parcurs!
• Cost per share (CPS) – Acțiunile sunt un alt tip de interacțiune cu postările din social media, cum ar fi videoclipurile sau articolele; această măsură determină câți bani au fost cheltuiți pentru partajarea conținutului creat de întreprinderi ca parte a campaniilor lor publicitare pe diferite platforme de social media, cum ar fi Facebook propriu-zis sau Instagram în schimb.

Cu Facebook Ads, puteți să vă segmentați clienții, să creați audiențe dinamice și să folosiți remarketing pentru a găsi noi clienți care ar putea fi interesați de produsele sau serviciile dumneavoastră.

Cu Facebook Ads, vă puteți segmenta clienții, puteți crea audiențe dinamice și puteți utiliza remarketingul pentru a găsi noi clienți care ar putea fi interesați de produsele sau serviciile dvs.

Anunțurile Facebook pot fi o modalitate eficientă de a vă aduce afacerea sau produsul în fața persoanelor potrivite. La fel ca în cazul oricărei campanii publicitare, este important să vă gândiți la obiectivele dvs. și să definiți succesul înainte de a începe să cheltuiți bani pe Facebook Ads.

Ai nevoie de Facebook Ads?

Completează!